Omdat voeten verwennen uw en mijn zorg zijn!

 

Hallo, mijn naam is Karin Nys. Sinds 1991 ben ik werkzaam in mijn eigen zaak als Gespecialiseerd Voetverzorgster (GVV). Hygiëne en professionaliteit zijn dingen waar ik veel belang aan hecht. Om die professionaliteit te kunnen blijven verzekeren, volg ik op regelmatige basis bijscholingen. Ik ben dan ook in het bezit van het Kwaliteitslabel van de Belgische Vereniging voor Voetverzorgers (BVV).

In 2016 schoolde ik me bij tot Oncologisch Voetverzorgster (OVV).

Een Oncologisch Voetverzorgster (OVV) verleent voetzorg aan kankerpatiënten. Een OVV is opgeleid om voeten van oncologische patiënten te screenen, bijwerkingen van behandelingen te herkennen, de voeten te verzorgen - mits de situatie dat toelaat - en bevindingen terug te koppelen aan het oncologisch behandelteam.  Een OVV kan ook preventieve maatregelen nemen opdat eventuele klachten voorkomen kunnen worden.

Zoals reeds eerder gezegd vind ik hygiëne erg belangrijk. Alle instrumenten worden dan ook na elke behandeling gereinigd en gedesinfecteerd en er wordt gewerkt met de nattechniek.

In het voorjaar van 2019 werd de praktijkruimte vergroot en opgefrist. In juni studeerde mijn jongste dochter af als schoonheidspecialiste. Zij zorgt voor een nieuwe en jongere kijk op de zaak. Ze combineert momenteel een  bijkomende opleiding aan de hogeschool met werken in de praktijk. Meer info over haar rol in de praktijk vind je via de link onderaan de pagina. (Beautycare Amber)

 

Karin

Externe Links: